
مهناز افشار و همسرش نیز در "جشن روز ملی سینما" حضور پیدا کردند که در ادامه تصاویرشان را میبینید:
مهناز افشار و همسرش نیز در "جشن روز ملی سینما" حضور پیدا کردند که در ادامه تصاویرشان را میبینید:
هفدهمین جشن سینمای ایران شامگاه ۲۰ شهریور ماه در عمارت مسعودیه تهران برگزار شد و برگزیدگان این جشن در رشته های مختلف معرفی شدند.
مراسم تشییع پیکر زندهیاد ایرج کریمی صبح روز جمعه ۱۳ شهریورماه و با حضور چهرههای هنری از مقابل خانه سینما به سوی قطعه هنرمندن بهشت زهرا (س)، برگزار شد.
دبیر هفدهمین جشن سینمای ایران همزمان با آغاز مرحله دوم داوری ها، پوستر اصلی جشن سینمای ایران را در جمع داوران فیلم های بلند سینمای رونمایی کرد.
مشکل مالی و بدهی زیاد: پخش برنامه فردوسیپور از شبکه ورزش متوقف شد
فیلم سینمایی «دوران عاشقی» به کارگردانی «علیرضا رئیسیان» همزمان با اکران در سینماهای سراسر ایران در کشورهای مختلف جهان روی پرده میرود.
سیدکمال طباطبایی؛ تهیهکننده سینمای ایران و پدر علی طباطبایی که از درگذشت فرزندش بسیار محزون و متاثر است؛ درباره علت فوت فرزندش گفت
یاس: من برای آقای مهرجویی احترام خاصی قایلم اما ترجیحم این است در حیطه ای فعالیت کنم که عاشقش هستم و آن چیزی جز موسیقی نیست. مهرجویی :یاسر را برای سنتوری 2 مناسب نمی بینم و او را رد می کنم.
نویسنده «بازی تاج و تخت» گفت که منتظر دیدن یک پایان سراسر خونریزی و خشن نباشید.
در همه این سالها کمتر خواننده ای بوده که بعد از فعالیت در خارج از کشور، اجازه فعالیت در ایران را داشته باشد. حبیب، بیژن مرتضوی، معین و... بسیاری دیگر از چهره های لس آنجلسی بارها و بارها زمزمه بازگشت شان سر زبان ها افتادو حتی «حبیب» سالهای سال است که در ایران ساکن است اما هرگز اجازه فعالیت رسمی به او داده نشده است.