فیلم های روی پرده پردیس اطلس

فیلم های روی پرده هویزه

فیلم های روی پرده سیمرغ

فیلم های روی پرده پیروزی

فیلم های روی پرده آفریقا

فیلم های روی پرده قدس

مشهد سینما
  • فیلم جدید رضا عطاران آخرین مراحل فنی آماده‌سازی را طی می‌کند

    ۱۳۹۲/۰۸/۱۲
    تعداد نظر :(#)

    فیلم جدید رضا عطاران آخرین مراحل فنی آماده‌سازی را طی می‌کند


    «رد کارپت» به کارگردانی رضا عطاران و تهیه‌کنندگی احمد احمدی، مراحل پایانی تدوین نهایی خود را توسط محمد توکلی می‌گذاراند و به‌زودی کار روی این بخش به‌ پایان می‌رسد .

  • «رد کارپت» رضا عطاران در آخرین مراحل فنی آماده‌سازی است.

    به گزارش ایسنا، «رد کارپت» به کارگردانی رضا عطاران و تهیه‌کنندگی احمد احمدی، مراحل پایانی تدوین نهایی خود را توسط محمد توکلی می‌گذاراند و به‌زودی کار روی این بخش به‌ پایان می‌رسد.

    پس از تدوین، قرار است حمیدرضا صدری ساخت موسیقی متن این فیلم را آغاز کند تا «رد کارپت» که در فرانسه (در حاشیه جشنواره فیلم «کن») و ایران فیلمبرداری شده بود، آماده نمایش شود.

    سینما و سودای به شهرت رسیدن، دستمایه «رد کارپت» به‌عنوان تازه‌ترین ساخته‌ی رضا عطاران است که خود او به همراه سوسن پرور و مارک انصاری از بازیگران اصلی آن هستند.

    برخی از عوامل تولید «رد کارپت» عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: احمد احمدی، مدیرتولید: مارک انصاری، مدیر تهیه: سعید دلیری، طراح صحنه و لباس: کیوان مقدم، صدابردار بخش ایران: سعید احمدی.

    منبع:سینما نگار
  • Share this article on the social networks

  • Your Name:

    Your Message:





کانال تلگرام مشهد سینما کانال اینستاگرام مشهد سینما
تجهیزات آشپزخانه های صنعتی تجهیزات هتلی عطر روحانی تبلیغات

Copyright @ 2012 Mashhad-Cinema.All Rights Reserved /
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت طراحی وبسایت مهام